Tips som forbedrer førstehåndsindtrykket på din bolig udvendigt, helt gratis!

Gratis tips som forbedrer førstehåndsindtrykket på din bolig udvendigt!

Når man har sat sin bolig til salg og skiltet er sat op ved huset, starter rejsen!

Rigtig mange er gode til at gøre rent og fremstå pænt til fotografen kommer, dog sker det ofte at den udvendige vedligeholdelse, herefter begynder at halte lidt bagefter med tiden. Det er derfor rigtigt vigtigt at du som sælger, er opmærksom på dette.

Rigtig mange købere, vælger nemlig at kører et smut forbi den bolig, som de nu har tænkt sig at bestille en fremvisning til. Det vil sige, at de allerede her, begynder at danne sig et indtryk og vurderer boligen ude fra fortovet. Halter din vedligeholdelse bagefter, vil det muligvis have påvirkning på køberne og de vil muligvis være bange for at resten af boligen indvendigt, ej heller bliver vedligeholdt, hvilket kan skræmme nogle væk.

Det er derfor rigtig vigtigt at sørge for at din bolig ser præsentabel og velholdt ud fra fortovet, så køberne netop får det gode førstehåndsindtryk og får lyst til at se mere. Der findes rigtig mange ting, en sælger kan foretage sig som koster penge, men faktisk handler det meste af vedligeholdelsen faktisk om sin egen tid og gratis gøremål. Jeg vil her give nogle af mine tips til, hvordan du som sælger kan påvirke købernes førstehåndsindtryk, uden at bruge en krone!

Mange af dem er logiske og flere vil nok tænke at det giver sig selv, men det sker dog stadig tit at der er lidt længere fra tanke til handling, end man troede.

Slå græsset – Duften af nyslået græs og en flot græsplæne, det er alle fan af! (Pris: 0 kr.-


Klip hækken
– En nyklippet hæk har virkelig en meget større betydning, end man selv aner. Det giver haven, rigtig meget luft og får den til at se meget større og frisk ud. (Pris: 0 kr.-

Fej indkørslen – Mange boliger har træer og buske i nærheden af sin indkørsel, hvilket godt kan resultere i et bad af blade. En hurtig tur med kosten i ny og næ, giver indkørslen helt nyt liv og flot at se på. (Pris: 0 kr.-)

Fjern ukrudt – Har man en stor have, mener jeg ikke at man skal gå alle bede igennem. Det jeg hovedsageligt tænker på, er ukrudt mellem fliserne på terrassen og evt. i indkørslen. (Pris: 0 kr.-)


Puds vinduerne – Udover forhaverne, kigger køberne hurtigt op på boligen. Har du beskidte vinduer, er det det allerførste man aner. Hold derfor øje med om dine vinduer trænger til en omgang, det giver gode point for øjenene. (Pris: 0 kr.-)


Ryd op – Står der et hav af cykler, haveredskaber, legetøj fra børn og dyr i hele haven og haveaffald, så få det fjernet eller få det gemt væk fra vejen, så det ikke forvirre køberne indtryk af huset. (Pris: 0 kr.-)


Få havemøblerne ud – Er der godt vejr, så få hynderne ud i stolene og slå parasollen op. Det giver en fantastisk stemning og er noget som alle kan relatere til, hvilket giver en automatisk forestilling om selv at sidde der og nye vejret. (Pris: 0 kr.-)

Fjern affaldssorteringerne – Affaldsspandene er ikke noget som giver pote til huset. Står jeres affaldsspande ud til vejen, så set dem gerne bag skuret, så de ikke genere øjet. (Pris: 0 kr.-)

Men alt i alt, så forestil dig, hvordan du selv ville tænke, hvis du kørte forbi dit eget hus med salg for øje. Sund fornuft overvinder hver gang. God fornøjelse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *